Adana ve Diyarbakır Teşkilatları Ziyaret Edildi

17.09.2018 14:11

Adana ve Diyarbakır Teşkilatları Ziyaret Edildi

Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, ilk olarak Diyarbakır Şube Başkanı Sezgin Umutlu ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Diyarbakır PTT AŞ Başmüdürü Mevlüt Demirkıran, Diyarbakır TRT Destek Hizmetleri Müdürü Sebahattin Tilkat, Diyarbakır Şube Başkanı Sezgin Umutlu, Diyarbakır TRT İl Başkanı Hamza Çelik, Siirt İl Başkanı Hasan Tepe, Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu Üyelerini ve temsilcilerle istişarelerde bulunan Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmer kolu çalışanları adına yürütülen çalışmalardan ve projelerden bahsettiler.

Adana ziyaretlerinin ardından Adana’ya geçen Birlik Haber-Sen heyeti, Adana Şube Başkanı Halit Ağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yakın zamanda yayımlanan Kurum İdari Kurulu Toplantı maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Budak, PTT A.Ş. çalışanları için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR