17.000 Üyemizin Yükü Omuzlarımızda, Gücü Bileğimizde

17.05.2018 18:24

17.000 Üyemizin Yükü Omuzlarımızda, Gücü Bileğimizde

2016 yılında 14.576 olan üye sayımızı azimle çalışarak 2017 yılında 15.976’ya yükselttik. 2018 yılında istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam ettik ve yeni bir rekora imza atıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana tüm rekorları alt üst ederek 17.000 üye sayısına ulaşarak tüm zamanların en iyi sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Soylu ve erdemli mücadelemizde 17.000 üyeyle, rakiplerine ezeli bir üstünlük sağlayarak 26. yılını gururla kutluyoruz.

Hizmet kolumuzda bulunan; beş kurumun tamamında genel yetkili durumdayız. Ayrıca 81 ilimizin 70’inde de en çok üye sayısına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Birlik Haber-Sen olarak bizler, bu yıl rakiplerimize büyük bir fark attık ve hizmet kolundaki diğer sendikaların üye sayısının iki katından daha fazla üyeye sahibiz. Bu güç hepimizin gücü, bu gurur hepimizin gururu.

“Dünya üzerinde Allah’a kulluktan daha büyük bir mekan, Allah’ın rızasını gözeterek insana hizmet etmekten daha büyük bir onur yoktur.” anlayışıyla ulaştığımız bu büyük hedef ve zafer, omuzlara daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Kazanılan bu tarihi zafer; üyelerimizle her konuda ve zeminde daha fazla iletişim kurma, sorularına cevap verme, sorunlarına daha hızlı çözüm üretme konusunda sorumluluklarımızı arttırıyor.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da verdiğimiz mücadelede, çalışma hayatımızda ve sendikal alanda kararlı ve istikrarlı duruşumuzu koruyacağımızın sözünü veriyoruz. Emeğimizi ve ekmeğimizi korumak, hakça paylaşmak ve çoğaltmak, kardeşliğimizi pekiştirmek ve alın terinin karşılığını temsil etmekten onur duyuyoruz. Bu zorlu ve erdemli mücadelemizde emekleri büyük olan; Genel Başkanımız Ömer Budak başta olmak üzere, sendikamız genel merkez yönetimine, Edirne’den Kars’a, Muğla’dan Hakkari’ye şube başkanlarımıza, il başkanlarımıza ve yönetimlerine, ilçe, kurum ve işyeri temsilcilerimize ve en önemlisi bize desteklerini esirgemeyerek onure eden üyelerime teşekkürlerimizi sunuyoruz.